Termeni si conditii de utilizare. Disclaimer medical


Informatiile din acest ghid in forma tiparita sau electronica sunt destinate pentru auto-tratamentul problemelor de sanatate despre care vorbesc sau ca materiale de didactic, NU ca terapii medicale. Informatiile continute in acest document sunt destinate a va oferi instrumentele necesare pentru a lua decizii informate cu privire la stilul tau de viata. Noi nu dam sfaturi medicale de ingrijire a sanatatii. Aceste informatii nu trebuie sa fie folosite ca un substitut pentru orice tratament care a fost prescrise de medic, terapeut, sau o alta persoana autorizata prin licenta de practicare a medicinei.

Autorul, editorul, si agentii de publicitate nu sunt profesionisti in domeniul sanatatii, nu pretind a fi si declina in mod expres orice responsabilitate pentru orice efecte adverse care apar ca rezultat al utilizarii de sugestii sau informatii din prezentul ghid.

Daca banuiti ca suferiti de hemoroizi, este imperativ necesar sa solicitati asistenta medicala de specialitate imediat. Si, ca intotdeauna, niciodata nu incepeti o dieta sau program de exercitii fara a consulta Ón prealabil un profesionist calificat din domeniul medical aferent. Sunteti singurul responsabil pentru orice efecte nedorite, directe sau indirecte, ale actiunilor dvs. legate de informatiile din prezentul ghid.
Home | Disclaimer | anpc.gov.ro